Moussetype het Hoofd van de Schuimpomp

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CTP
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: 350ml
Min. bestelaantal: 10000pcs
Prijs: USD 0.2
Verpakking Details: In bulk,
Levering vermogen: 200000pcs/day
usage6: Huid usage3: Het schoonmaken
usage5: Facecare materlial: HUISDIER
effect1: Vlot content1: Room
Materiaal: Plastiek
Hoog licht:

De Pomphoofd van het mousseschuim

,

Schuimpomp Hoofd300ml

,

De Automaathoofd van de mousse Schuimend Zeep

 

300ML de fles van de handwas voor het reinigen van van de de flessenmousse van de schuimzeep van het de automaatgezicht de wasfles

Productomschrijving:

De Schuimplasticpomp is een groot hulpmiddel voor op bel-gebaseerde schoonmakende producten, en is perfect voor om het even welke huishoudenbehoeften. Het unieke ontwerp van de pomp voorziet een vlotte, efficiënte was, van minimale inspanning nodig om het in werking te stellen. Het is ideaal voor handcare en facecare producten, en is perfect voor om het even welke het Schoonmaken, Was en Handcare-behoeften.

De Schuimplasticpomp wordt ontworpen om maximumefficiency en prestaties te verstrekken. Het heeft een speciaal ontwerp dat voor een vlot en zelfs het borrelen effect toestaat, die het perfect maken voor om het even welke huishoudenbehoeften. De pomp is ook ideaal voor handcare en facecare producten, die u een zachte en grondige was met minimale inspanning geven.

De Schuimplasticpomp is een uitstekende keus voor om het even welke huishoudenbehoeften. Het is gemakkelijk te gebruiken en voorziet een zachte en vlotte was van minimale inspanning. Het is perfect voor handcare en facecare producten, en is groot voor om het even welke het schoonmaken, was en handcare behoeften. Met zijn speciaal op bel-gebaseerd ontwerp, is de Schuimplasticpomp zeker om u een vlotte en efficiënte was elke keer te geven.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: De Fles van de schuimplasticpomp
 • Effect: Creeer Bel
 • Gebruik: Gezichts en Handcare
 • Materiaal: HUISDIER
 • Output: /
 

Technische Parameters:

Parameters Details
Gebruik Handcare, Was, het Schoonmaken, Huid
Inhoud Vloeistof, Lotion, Gezichtsreinigingsmiddel, Zeep
Kleur Wit
Output /
Materiaal Plastiek, Huisdier
Effect Vlot
 

Toepassingen:

CTP de Schuimplasticpomp is een grote oplossing voor handcare en was. Het wordt gemaakt van Pe van uitstekende kwaliteit en Pp-materialen, en met ISO-9001:2015 verklaard. Het is beschikbaar in witte kleur en ontworpen om lichaamslotion of andere vloeibare producten met gemakkelijke en efficiënte het schuimen actie uit te delen. Deze pomp wordt ontworpen voor efficiënt en betrouwbaar gebruik, en zijn lichtgewicht en compact ontwerp maakt het voor huis, bureau, of reisgebruik perfect. Met CTP Schuimplasticpomp, kunt u van schoon, luxueus schuim voor om het even welk van uw lotion of vloeibare behoeften genieten.

 

Aanpassing:

CTP de Schuimplasticpomp is de perfecte keus voor al uw handcare, facecare en andere behoeften van de schuimpomp. Het wordt gemaakt met duurzame en wasbare materialen, die vlotte en schone schuimoutput verstrekken. Met ISO9001: de certificatie van 2015, u kan zeker zijn dat het aan de hoogste niveaus van kwaliteit beantwoordt. De witte kleur is modieus en eenvoudig, en de 0,8 output van CC is ideaal voor het verstrekken van een efficiënt belleneffect.

 

Steun en de Diensten:

De Technische ondersteuning en de Diensten van de schuimplasticpomp

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor Schuimplasticpomp, die omvatten:

 • Het oplossen van problemen
 • Productonderhoud
 • Productinstallatie
 • Productverbeteringen
 • Productaanpassing
 • Productrappel

Als u om het even welke hulp met Schuimplasticpomp nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

Contactgegevens
liangyuanbin

Telefoonnummer : +86 17328080905